Søk
Glutenfri baking
Veil. pris: Kr 99.00
ISBN: 9788231607038
Sider: 160
Utgitt: 2014
Status: Grønn
Språk: Bokmål
FS: 1533
Innbinding: Innbundet
Format (h x b): 279 x 222 mm
Tykkelse: 17 mm
Vekt: 0.79 kg
Prismerking: 99
Last ned forside i JPG

Glutenfri baking

Salte og søte bakverk uten gluten – med råd og tips om sunnere kos!
Stadig flere mennesker følger en glutenfri diett – ikke bare fordi de ikke tåler gluten, men på grunn av helsegevinstene et slikt kosthold gir. Men mange synes det er utfordrende å lage glutenfri mat hjemme. Spesielt kan baking være vrient. Her får du grundig utprøvde glutenfrie oppskrifter på alle typer bakst: småkaker, kjeks, cookies, cupcakes, festkaker, pizza focaccio, tortilla wraps, paier, desserter – i tillegg til sunne brød. Du får også tips til hvordan du kan lage egne melblandinger, og hvordan du unngår skjult gluten. Forfatteren, Michael McCamley, er en mesterkokk som også har cøliaki. Han har vunnet konkurransen Gluten Free Chef of the Year i 2010 i Storbritannia og driver en egen kokkeskole for glutenfri matlaging.